ΚΙΝΗΤΟ (+30)6989083257
ΣΤΑΘΕΡΟ (+30)210 5813424

Υγραέριο Σημαίνει Οφέλη για το Αυτοκίνητο και Εσάς

Υγραέριο Σημαίνει Οφέλη για το Αυτοκίνητο και Εσάς

Υγραέριο - Οικολογία - Νέα

Οι τιμές των καυσίμων στη χώρα μας διαγράφουν ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Μία εξέλιξη που οφείλεται κυρίως στις διαχρονικές αποφάσεις των κυβερνήσεων να αυξάνουν τη φορολόγηση στα καύσιμα, με αποτέλεσμα το τελικό κόστος να μετακυλίεται στους χιλιάδες κατόχους ΙΧ.

Το υγραέριο αυτοκινήτου είναι μία εξαιρετικής σχέσης απόδοσης και τιμής λύση απέναντι στο ολοένα αυξανόμενο κόστος των τιμών βενζίνης και πετρελαίου.

Αν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να αντέξετε άλλο αυτό οικονομικό βάρος της καταβολής εξωφρενικών χρηματικών ποσών για τον ανεφοδιασμό του οχήματός σας με καύσιμο, τότε επιλέξτε το υγραέριο αυτοκινήτου.

Πράττοντας κάτι τέτοιο, ουσιαστικά μπορείτε να τροποποιήσετε το υπάρχον σύστημα καυσίμων σας σε υγραέριο.

Για διάφορους τεχνικούς λόγους, ο κινητήρας βενζίνης μπορεί να προσαρμοστεί άριστα στο σύστημα μετατροπής σε υγραεριοκίνηση.

Επομένως, αν είστε κάτοχοι αυτοκινήτων που κινούνται με βενζίνη, τότε ήρθε η ώρα να μετατρέψετε τον κινητήρα σας σε υγραεριοκίνηση.

Ωστόσο, αν έχετε πετρελαιοκίνητο όχημα και θέλετε να το μετατρέψετε σε υγραέριο, τότε και πάλι μπορείτε να το κάνετε.

Η μετατροπή σε υγραεριοκίνηση συνδέεται με διάφορα οφέλη για έναν κάτοχο αυτοκινήτου.

Το πιο σημαντικό από αυτά είναι ότι ο κάτοχος εξοικονομεί μεγάλα χρηματικά ποσά μηνιαίως για τις μετακινήσεις του.

Πιο ωφελημένοι φυσικά είναι όσοι καταγράφουν πολλά χιλιόμετρα κάθε μήνα με τα οχήματά τους, απολαμβάνοντας το προνόμιο της άμεσης απόσβεσης της επένδυσης στην υγραεριοκίνηση.

Παράλληλα, ο περισσότερος κόσμος φαίνεται πως έχει συνειδητοποιήσει τις περιβαλλοντικές του ευθύνες, αποφασίζοντας να προχωρήσει στη μετατροπή σε υγραεριοκίνηση, μίας και πρόκειται για τη φιλικότερη μορφή καυσίμου στον κόσμο.

Το υγραέριο επιβαρύνει ελάχιστα το περιβάλλον συγκριτικά με άλλες μορφές καυσίμων, με την υγραεριοκίνηση να περιορίζει το λεγόμενο αποτύπωμα άνθρακα των καταναλωτών, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο μειώνουν τις εκπομπές τους σε διοξείδιο του άνθρακα κατά 20% σε σύγκριση με τη βενζίνη.

Ένα άλλο πλεονέκτημα που παρέχει το υγραέριο αυτοκινήτου είναι ότι δεν περιέχει καθόλου άνθρακα ή μόλυβδο. Οι κάτοχοι αυτοκινήτων που κινούνται με υγραέριο, δεν αντιμετωπίζουν καν τη φθορά που αντιμετωπίζει ένας συνηθισμένος βενζινοκινητήρας.

Επιπλέον, η ανάγκη συντήρησης διαφόρων εξαρτημάτων ενός αυτοκινήτου, όπως τα πιστόνια και οι βαλβίδες, περιορίζεται χάρη στο σύστημα υγραεριοκίνησης.

Το υγραέριο αυτοκινήτου έχει αναδειχθεί σήμερα σε μία από τις διαδεδομένες μορφές καυσίμου στον κόσμο.

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στα περισσότερα μέρη του κόσμου έχουν υιοθετήσει τη λύση της υγραεριοκίνησης όχι μόνο λόγω του μειωμένου κόστος μετακίνησης που χαρίζει, αλλά και εξαιτίας της φιλικότητας της προς το περιβάλλον.

Οι κυβερνήσεις πρέπει να ενθαρρύνουν τους πολίτες να στραφούν στην πράσινη λύση του υγραερίου.

Δείτε Επίσης...