Ποιοι Είμαστε Gas Auto Car

Η Gas Auto Car δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον κλάδο της υγραεριοκίνησης και της αεριοκίνησης από το 2009, έχοντας συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη των κλάδων αυτών.

Το πλήρες εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σας περιμένει σε ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο περιβάλλον, παρέχοντάς σας τεχνογνωσία, φιλικό περιβάλλον, εγγυημένο αποτέλεσμα και άψογη εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εξειδικευόμαστε στις εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης και στις εγκαταστάσεις αεριοκίνησης σε αυτοκίνητα και είμαστε εγκεκριμένη εταιρεία μετατροπών υγραεριοκίνησης και αεριοκίνησης (Αρ. Αδειας 15825 /Φ. 1751 π.δ. 78/88).

Χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα συστήματα υγραεριοκίνησης (κιτ υγραεριοκίνησης) και αεριοκίνησης (κιτ αεριοκίνησης) που έχουν εγγυημένη, εξαιρετική απόδοση και υψηλή αξιοπιστία.

Τα πιστοποιημένα συστήματα υγραεριοκίνησης και αεριοκίνησης που χρησιμοποιούμε, έχουν δοκιμαστεί σε μεγάλη γκάμα μοντέλων αυτοκινήτων και φυσικά, σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Η εξαιρετική απόδοση και η υψηλή αξιοπιστία των συστημάτων υγραεριοκίνησης και αεριοκίνησης που εγκαθιστούμε, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας και με την κορυφαία τεχνογνωσία που παρέχουμε στους πελάτες μας έχουμε κερδίσει αναγνώριση στο χώρο της υγραεριοκίνησης και της αεριοκίνησης στη χώρα μας.

Πάντα με οδηγό την άριστη τεχνογνωσία μας και την πλούσια πείρα που έχουμε αποκτήσει, η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις πλέον κορυφαίες εταιρείες υγραεριοκίνησης και αεριοκίνησης στο κόσμο, όπως η LOVATO, η BRC, η EMMEGAS, η OMVL και άλλες, εξασφαλίζοντας πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το αυτοκίνητό σας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές προτάσεις και αναλύσεις των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων των συστημάτων υγραεριοκίνησης και αεριοκίνησης.

Δίνουμε έμφαση στην άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση των επισκεπτών / πελατών μας, καθώς και αναλυτική ενημέρωση για όλα τα στάδια των μετατροπών LPG και CNG που πραγματοποιούμε.

Φανατικοί οπαδοί του After Sale Service, θα σας ενημερώσουμε επίσης για τους κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε μετά την εγκατάσταση υγραεριοκίνησης ή αεριοκίνησης στο αυτοκίνητό σας, τον τρόπο οδήγησης σας, καθώς και λεπτομέρειες για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας με καύσιμο LPG και CNG.

Φιλικό Περιβάλλον, Εγγυημένο Αποτέλεσμα, Άψογη Εξυπηρέτηση, Ανταγωνιστικές Τιμές.

Εν κατακλείδι, είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που προσφέρουμε κορυφαία τεχνογνωσία, ποιοτικά συστήματα υγραεριοκίνησης, ποιοτικά συστήματα αεριοκίνησης και το βασικότερο όλων, ανταγωνιστικές τιμές για όλους.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η υγραεριοκίνηση και η αεριοκίνηση προσφέρει εξαιρετική εξοικονόμηση κόστους καυσίμων και βοηθά στη διάσωση του περιβάλλοντος.

Με Εκτίμηση,
Κοντογουλίδης Γεώργιος – Gas Auto Car Group

Ποιοι Είμαστε – Εξοικονόμηση
Η εταιρεία SERVICE GAS AUTO CAR επέκτεινε τις δραστηριότητες της σε κατασκευές υδροπονικών θερμοκηπίων τον Ιανουάριο 2022. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της κατασκεύασε για την BIOGAS ENERGY θερμοκήπια 7.379 τ.μ. και για την ENERGY MARKET θερμοκήπιο 4.915,20 τ.μ. Το υδροπονικό θερμοκήπιο υλοποιήθηκε σε χρόνους 5 μηνών το οποίο αφορά την κατασκευή και αποπεράτωση καθώς και την σύνθεση τους με σταθμό βιοαερίου για την ανάκτηση της θερμικής ενέργειας του θερμοκηπίου, όπου είναι πρώτο στην Ελλάδα με συμφέρον για τις δύο εταιρείες. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της έχει συνάψει συμφωνία συνεργασίας με την ΚΑΡΤΣΑ ΙΚΕ 10.000 τ.μ. περίπου και έπονται και άλλες κατασκευές θερμοκηπίου. Είναι ένας τομέας όπου σκοπεύει να αξιοποιήσει την τεχνογνωσία και την πρωτοπορία την οποία έχει αποκτήσει η εταιρεία μετά την κατασκευή των συγκεκριμένων έργων. Επιπλέον, η εταιρεία θα δραστηριοποιηθεί στην κατασκευή πολυκατοικιών στον νομό Αττικής όπου σύντομα θα σας φέρουμε εικόνες για την δραστηριότητα της εταιρείας.
Scroll to Top