Υγραεριοκίνηση και Aπόδοση

Υγραεριοκίνηση και Aπόδοση

Με τις σύγχρονες τεχνολογίες συστημάτων υγραεριοκίνησης επιτυγχάνουμε επιδόσεις και οικονομία καυσίμου εφάμιλλη με τους σύγχρονους βενζινοκινητήρες.

Με το υγραέριο, η ροπή είναι διαθέσιμη από τις χαμηλές στροφές, η οποία βοηθά στην οδική συμπεριφορά – ιδιαίτερα σε πόλεις που υπάρχει έντονη κυκλοφορία.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η συνολική ροπή του οχήματος μπορεί να παρουσιάσει ακόμα και αύξηση.

Το υγραέριο αποδίδει περίπου τις ίδιες επιδόσεις με τη βενζίνη, και χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία των συσκευών υγραεριοκίνησης, επιτυγχάνονται υψηλές επιδόσεις κινητήρα, επιταχύνσεις και τελική ταχύτητα φτάνοντας ακριβώς τα επίπεδα της βενζίνης.

Με την τοποθέτηση βελτιωμένων συστημάτων ψεκασμού υγραερίου θα δείτε την κατανάλωση να μειώνεται ακόμη περισσότερο.

Τα περισσότερα οχήματα λειτουργούν αποτελεσματικά με υγραέριο, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο εξοπλισμός που εγκαθίσταται είναι ο κατάλληλος για το όχημά σας, και πως θα εγκατασταθεί σωστά στο όχημα.

Υγραεριοκίνηση και Aπόδοση

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Θέλετε Προσφορά για LPG ή CNG? Έχετε ερωτήσεις που αφορούν την υγραεριοκίνηση ή την αεριοκίνηση?

Γι’ αυτό κρίνεται αναγκαίο να προτιμάτε μόνο αδειοδοτημένα συνεργεία τοποθέτησης συστημάτων αέριων καυσίμων.

Το υγραέριο περιέχει περισσότερα οκτάνια από την βενζίνη (περίπου 110 οκτάνια), και επειδή η έγχυση του LPG γίνεται από ηλεκτρονικούς ψεκαστήρες ελεγχόμενους από ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου (ECU), απολαμβάνετε ομαλή λειτουργία του κινητήρα.

Υγραεριοκίνηση και Aπόδοση

Το υγραέριο κίνησης, σας προσφέρει την μέγιστη απόδοση που χρειάζεται το αυτοκίνητο σας!

Με το υγραέριο κίνησης το αυτοκίνητό σας όχι απλά διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές αποκτάει και καλύτερες αποδόσεις, λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.

Scroll to Top

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ