Service Οχημάτων

Service Οχημάτων

Για να εξασφαλίσετε την άρτια λειτουργία του αυτοκινήτου σας, είναι πολύ βασικό να πραγματοποιείτε την προβλεπόμενη συντήρηση του, αυτό θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου σας και φυσικά, λιγότερα απρόοπτα προβλήματα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα service αυτοκινήτων και οχημάτων στο οποίο προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής.

Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να δώσει τη σωστή λύση σε κάθε βλάβη και πρόβλημά που μπορεί εμφανιστεί, γρήγορα και προπάντων οικονομικά.

Η πολυετής πείρα μας σε συνδυασμό με τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματά μας είναι σίγουρο ότι θα σας εξασφαλίσουν την πιο άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτησή που μπορείτε να συναντήσετε και φυσικά στην καλύτερη σχέση ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών και τιμής.

Service Οχημάτων

Αναλαμβάνουμε το service σε:  Toyota, Volkswagen, Mercedes,  Audi,  BMW, Alfa Romeo, Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, Honda, Kia, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda κ.α.

Σας περιμένουμε στο νέο και αναβαθμισμένο τεχνολογικά γενικό συνεργείο αυτοκινήτων μας στο Χαϊδάρι Λεωφόρο Αθηνών 169, για να συντηρήσουμε και να αποκαταστήσουμε κάθε ζημιά ή βλάβη του οχήματός σας, πάντα με γνώμονα την αξιοπιστία και τις δικές σας ανάγκες.

Service Οχημάτων

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Θέλετε Προσφορά για LPG ή CNG? Έχετε ερωτήσεις που αφορούν την υγραεριοκίνηση ή την αεριοκίνηση?
Scroll to Top

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ