ΚΙΝΗΤΟ (+30)6989083257
ΣΤΑΘΕΡΟ (+30)210 5813424

Νομιμοποίηση Οχήματος - ΚΤΕΟ

Ολοκληρώνοντας την εγκατάσταση / μετατροπή της υγραεριοκίνησης ή αεριοκίνησης, πρέπει να ακολουθήσετε κάποια διαδικασία για να δηλωθεί το όχημά σας στο ΚΤΕΟ.

Το πρώτο στάδιο είναι ο έλεγχος από το ΚΤΕΟ ώστε να πιστοποιηθεί ότι το κιτ υγραεριοκίνησης που έχει τοποθετηθεί από την εταιρεία μας, είναι σωστά τοποθετημένο και προπάντων ότι είναι ασφαλές.

Παράλληλα με τον έλεγχο, ο κάτοχος του οχήματος πρέπει να προσκομίσει την υπεύθυνη δήλωση του πιστοποιημένου τεχνικού της εταιρείας μας.

Τα στοιχεία του εκάστοτε τεχνικού διασταυρώνονται με τη λίστα του Υπουργείου Μεταφορών ώστε να διαπιστωθεί ότι ο τεχνικός είναι όντος πιστοποιημένος.

Μετά το πέρας του ελέγχου από το ΚΤΕΟ, χορηγείτε βεβαίωση, η οποία πρέπει να προσκομισθεί στο Υπουργείο Μεταφορών.

Βάσει της βεβαίωσης αυτής, χορηγείται νέα άδεια κυκλοφορίας, στην οποία, στο τύπο καυσίμου εκτός από βενζίνη, θα αναγράφει και υγραέριο ή φυσικό αέριο CNG.

Νομιμοποίηση Οχήματος - ΚΤΕΟ

Αναλαμβάνουμε να περάσουμε το αυτοκίνητό σας από τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ, καθώς και να προβούμε στην αλλαγή της άδειας στο Υπουργείο Μεταφορών, χωρίς επιπλέον κόστος, μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

Βάσει του νόμου 2773/99 και της υπουργικής απόφασης 18586/698 29.3.2000 μπορούμε όλοι να κινήσουμε το βενζινοκίνητο όχημά μας και με υγραέριο. Το μόνο έγγραφο που χρειάζεστε είναι μία υπεύθυνη δήλωση από τον τεχνικό μας με τα εγκεκριμένα ευρωπαϊκών προδιαγραφών εξαρτήματα υγραερίου ώστε να περάσετε το όχημά σας από ΚΤΕΟ και να τροποποιηθεί η άδεια του αυτοκινήτου, δηλαδή να αναγράφει τη διπλή καύση του οχήματος.

Σε συνεργασία με το MYIKTEO Κηφισού οι πελάτες της Gas Auto Car απολαμβάνουν ειδικές τιμές!

Ρωτήστε μας να σας ενημερώσουμε.