Εργοστάσια LPG – CNG

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τα πλέον κορυφαία Εργοστάσια LPG - CNG κατασκευής συστημάτων υγραεριοκίνησης (κιτ υγραεριοκίνησης) αυτοκινήτων.

1. BRC

Η BRC είναι σήμερα η ηγέτιδα εταιρία παγκοσμίως στην παραγωγή και εμπορία ΚΙΤ υγραερίου και φυσικού αερίου και είναι παρούσα σε πάνω από 60 χώρες παγκοσμίως.

Η παραγωγή της BRC μπορεί να καλύψει από αυτοκίνητα με σύστημα καρμπιρατέρ μέχρι και αυτοκίνητα τε­λευ­τα­ίας γενιάς με διάγνωση OBD.

Είναι η μόνη εταιρία που παράγει το ΚΙΤ εξ ολοκλήρου στις εγκα­τα­στά­σεις της. Όλα τα προϊόντα BRC είναι συμβατά με το UNI EN ISO 9001:2000 και σέβονται τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Εργοστάσια LPG – CNG - BRC – Gas Equipment

2. LOVATO

Η LOVATO GAS S.P.A., με την πολυετή εμπειρία στον χώρο της αεριοκίνησης, την συνεχή εξέλιξη των τεχνολογιών και τις ξεχωριστές υπηρεσίες που προσφέρει, καταφέρνει να διατηρεί τα κεκτημένα στο χώρο και να διατηρεί το μεγαλύτερο ποσοστό της αγοράς.

Τα συστήματα της LOVATO GAS κατασκευάζονται σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο. Καλύπτουν ευρεία γκάμα οχημάτων και χάρη στην συνεχή ένταξη νέων χαρακτηριστικών έχουν φτάσει σε ένα αξιοσημείωτο ορόσημο όσον αφορά το σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα, την απόδοση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Εκατομμύρια αυτοκίνητα ανά τον κόσμο, εξοπλισμένα με συστήματα αερίου της LOVATO GAS, είναι η ζωντανή απόδειξη της επιτυχίας ενός προϊόντος, που χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία, την τεχνολογική εξέλιξη και την καινοτομία.

Εργοστάσια LPG – CNG - Lovato – Gas Equipment

3. EMMEGAS

Η Emmegas είναι μία από τις ηγετικές εταιρείες στην Ιταλία στον τομέα των λύσεων εναλλακτικών καυσίμων για αυτοκίνητα. Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε από τον Medardo Landi το 1993 από την αρχή, έθεσε σαφείς και ακριβείς στόχους για μια προοδευτική και σταθερή ανάπτυξη της αγοράς υγραεριοκίνησης και αεριοκίνησης.

Από το 2013, η Emmegas προσχώρησε στην Landi Renzo Spa, μια κορυφαία εταιρία στον τομέα των λύσεων καυσίμων αυτοκινήτων Lpg και Cng.

Η γκάμα των προϊόντων της σχεδιάστηκε για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των εγκαταστατών και διανομέων και αποτελείται από κιτ μετατροπής για βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες με εξαιρετική σχέση τιμής / ποιότητας.

Εργοστάσια LPG – CNG - Emmegas – Gas Equipment

4. OMVL

Η OMVL, ιδρύθηκε το 1980 στο Argelato κοντά στην Μπολόνια, είναι κορυφαίος φορέας στον τομέα των οχημάτων εναλλακτικών καυσίμων, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται πλήρη συστήματα τροφοδοσίας για οχήματα με αέριο και για μετατροπή κινητήρων από πετρέλαιο σε συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG) και αερίου προπάνιου (LPG).

Το 2010, η OMVL εξαγοράστηκε από την Westport και έγινε μέλος του ομίλου εταιρειών του Westport. Το 2016, η Westport συγχωνεύθηκε με την Fuel Systems για να γίνει η Westport Fuel Systems, η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως για τη μηχανική, την κατασκευή και την προμήθεια συστημάτων εναλλακτικών καυσίμων και εξαρτημάτων για εφαρμογές μεταφοράς, με έδρα το Βανκούβερ του Καναδά.

Εργοστάσια LPG – CNG - Omvl – Gas Equipment

Βασισμένοι στην τεχνογνωσία και στην πολυετή πείρα μας, προσφέρουμε κατόπιν συνεννόησης οποιοδήποτε σύστημα υγραεριοκίνησης ζητηθεί από εσάς, ευελιξία και εγγύηση από το πλήρες εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Εργοστάσια LPG – CNG

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Θέλετε Προσφορά για LPG ή CNG? Έχετε ερωτήσεις που αφορούν την υγραεριοκίνηση ή την αεριοκίνηση?
Scroll to Top

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ