ΚΙΝΗΤΟ (+30)6989083257
ΣΤΑΘΕΡΟ (+30)210 5813424

Συστήματα Αεριοκίνησης CNG Lovato

Τα συστήματα αεριοκίνησης Lovato CNG και η Lovato Hellas από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης της ανταποκρίνεται στις ανάγκες υποστήριξης των πελατών της, παρέχοντας ευρείας γκάμας υπηρεσιών υποστήριξης η ίδια είτε μέσω των πιστοποιημένων συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα.

Πάνω από 5 εκατομμύρια αυτοκίνητα ανά τον κόσμο, εξοπλισμένα με συστήματα υγραεριοκίνησης και αεριοκίνησης Lovato, είναι η ζωντανή απόδειξη της επιτυχίας ενός προϊόντος, που χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία και εύκολη εγκατάσταση.

Τα συστήματα Lovato Hellas μπορούν να καλύψουν από αυτοκίνητα με σύστημα καρμπιρατέρ μέχρι και αυτοκίνητα άμεσου ψεκασμού (Direct Injection) με την ίδια επιτυχία.

Τα συστήματα υγραεριοκίνησης και αεριοκίνησης της Lovato gas S.p.A., από το 1958, με 50 και πλέον χρόνια παρουσίας, καινοτομίας και πειραματισμού, ξεπερνάει συνεχώς τις προκλήσεις που παρουσιάζονται από τη συνεχή εξέλιξη των κινητήρων και τον νέων περιβαλλοντικών απαιτήσεων και συνεχίζει να διατηρεί το μεγαλύτερο μερίδιο στον χώρο της αεριοκίνησης.

Συστήματα Αεριοκίνησης CNG Lovato