Μετατροπή σε Υγραέριο για το Αυτοκίνητό σας

Μία απλή μετατροπή σε υγραέριο μπορεί δυνητικά να σας εξοικονομήσει μέχρι και 50% για τον ανεφοδιασμό του οχήματός σας με καύσιμο.

Η στροφή στο υγραέριο αυτοκινήτου είναι μία σχετικά απλή διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει την εγκατάσταση ενός δευτερεύοντος συστήματος καυσίμου στο όχημά σας με ξεχωριστή δεξαμενή.

Το όχημά σας διατηρεί το πρωταρχικό σύστημα καυσίμου του και πλέον λειτουργεί ως διπλού ανεφοδιασμού όχημα, επιτρέποντας σας να εναλλάσσεστε μεταξύ των δύο συστημάτων γρήγορα και εύκολα.

Υπάρχουν πολλά κέντρα που εξειδικεύονται στη μετατροπή σε υγραεριοκίνηση, τα οποία θα αξιολογήσουν το όχημά σας και θα σας συμβουλεύσουν για το κόστος και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της μετατροπής.

Πολλά από αυτά τα κέντρα προσφέρουν επιπρόσθετα οφέλη, όπως το όχημα αντικατάστασης, για όσο καιρό διαρκεί η περαίωση της μετατροπής, ή ένα δωρεάν γέμισμα με υγραέριο.

Μία στιβαρή και απολύτως ασφαλής ξεχωριστή δεξαμενή καυσίμου θα εγκατασταθεί με καθαρό τρόπο στο αυτοκίνητό σας, μαζί με ένα δεύτερο σετ μπεκ καυσίμου, τροφοδοτώντας με υγραέριο κατευθείαν τον κινητήρα.

Ένας ηλεκτρονικός δεσμός με τον κινητήρα επιτρέπει να παρακολουθείται διαρκώς η διανομή του καυσίμου, έτσι ώστε να μεγιστοποιείται η απόδοση και η οικονομία.

Μία νέα και διακριτική μονάδα ενδείξεων τοποθετείται στην κεντρική κονσόλα οργάνων, επιτρέποντας στον οδηγό να παρακολουθεί την κατάσταση του καυσίμου και να εναλλάσσεται μεταξύ των δύο συστημάτων, αν και το υγραέριο αυτοκινήτου θα αποτελεί το προεπιλεγμένο σύστημα καυσίμου.

Ένα νέο σημείο ανεφοδιασμού θα προστεθεί επίσης στο εξωτερικό αμάξωμα του οχήματος.

Το υγραέριο αποτελεί μία καθαρή και ασφαλή μορφή καυσίμου, οπότε η μετατροπή πρέπει πάντοτε να λαμβάνει υπόψη τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Η αρχική επένδυση για τη μετατροπή σε υγραεριοκίνηση μπορεί να αποσβεστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τις εξοικονομήσεις να είναι μαζικές από το κόστος του καυσίμου.

Όταν το όχημα μετατρέπεται, εξακολουθεί να λειτουργεί όπως ένα οποιοδήποτε συμβατικού καυσίμου όχημα, με τη διαφορά ότι διαθέτει διπλό σύστημα ανεφοδιασμού.

Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι μπορείτε εύκολα να κάνετε την αλλαγή σε βενζίνη, εφόσον παραστεί ανάγκη.

Το υγραέριο αυτοκινήτου συνιστά μία από τις πιο καθαρές μορφές καυσίμου στην αγορά λόγω της απλής χημικής του σύστασης, γεγονός που συνεπάγεται ότι αποτελεί ένα πολύ καθαρής καύσης καύσιμο.

Αυτό είναι σημαντικό αναφορικά με την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε.

Ένας κινητήρας που λειτουργεί με υγραέριο έχει αποδειχθεί ότι εκπέμπει αισθητά μειωμένα σωματίδια από έναν βενζινοκινητήρα.

Με τη μετατροπή σε υγραέριο αυτοκινήτου δεν εξοικονομείτε μόνο χρήματα, αλλά συρρικνώνετε και το αποτύπωμα του άνθρακά σας συνδράμοντας ουσιαστικά στη σωτηρία του πλανήτη.

Scroll to Top