ΚΙΝΗΤΟ (+30)6989083257
ΣΤΑΘΕΡΟ (+30)210 5813424
gogaslogo

Νέα δεξαμενή υψηλής ποιότητας, με μεγάλη αντοχή & εξελιγμένη τεχνολογία!

10
gogasext
10
gogascyl
10
gogasint

GO-GAS  ΠΟΙΟΤΗΤΑ   ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ   ΕΓΓΥΗΣΗ   ΔΩΡΑ   ΤΙΜΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ   ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

gogaslogo

Οι νέες δεξαμενές υγραερίου GO-GAS κατασκευάζονται στην Κόνια της Τουρκίας από τη μεταλλουργική εταιρεία FGS σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές, που ορίζονται στο συμφωνητικό το οποίο διέπει τη σύμβαση αποκλειστικής εισαγωγής και διάθεσης των δεξαμενών GO-GAS στην Ελλάδα από τη LOVATO HELLAS! Οι νέες δεξαμενές GO-GAS είναι σχεδιασμένες με γνώμονα την ποιότητα κατασκευής και την μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

image336

Ποιότητα κατασκευής

Οι δεξαμενές GO-GAS κατασκευάζονται αποκλειστικά από φύλλα χάλυβα τύπου EN 10120 P265NB. Ο συγκεκριμένος χάλυβας χρησιμοποιείται ειδικά για την κατασκευή δεξαμενών αποθήκευσης LPG.

Ο χάλυβας τύπου EN 10120 P265NB διαθέτει ικανότητα εφελκυσμού έως 440MPa και αντοχή θραύσης έως 295MP. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες για άψογη διαμόρφωση των καμπυλωτών επιφανειών της δεξαμενής χωρίς να χρειάζεται να θερμανθεί.

Ηλεκτροστατική Βαφή

Η βαφή είναι το τελευταίο στάδιο της κατασκευής των δεξαμενών και σε αυτή την διαδικασία κρύβεται το μυστικό της μεγάλης αντισκωριακής τους προστασίας.

Οι δεξαμενές GO-GAS μετά από τον έλεγχο πίεσης οδηγούνται αυτόματα στην φάση της αμμοβολής όπου και γίνεται η απομάκρυνση ρινισμάτων και άλλων τυχών ουσιών. Στη συνέχεια οδηγούνται στον θάλαμο ηλεκτροστατικής βαφής.

Για την βαφή των δεξαμενών χρησιμοποιείται πιστοποιημένη οικολογική πούδρα βαφής με υψηλό δείκτη ηλεκτροστατικής έλξης για τέλειο αποτέλεσμα στην αντισκωριακή προστασία και μέγιστη αντοχή στον χρόνο.

image339

10 χρόνια εγγύηση

Οι δεξαμενές GO-GAS είναι οι μοναδικές δεξαμενές που, πέρα από τη 10ετή διάρκειας χρήσης που ορίζεται από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, συνοδεύονται επιπλέον με 10 χρονια εγγυηση εξαρτήματος!

Η εγγύηση ισχύει από την ηµεροµηνία κατασκευής και καλύπτει για 10 χρόνια κάθε ανωμαλία ή βλάβη της δεξαμενής που οφείλεται αποκλειστικά σε κατασκευαστικό ελάττωμά όπως:

10years
  • Διαρροές
  • Αλλοίωση των σημείων συγκόλλησης
  • Παραμόρφωση του στομίου υποδοχής της πολυβαλβίδας
  • Αλλοίωση σπειρωμάτων του στομίου
  • Παραμόρφωση του αρχικού σχήματος της δεξαμενής

Νέο LovatoApp

Μπορείτε, κάθε στιγμή, να ελέγχετε την διάρκεια εγγύησης της δεξαμενής σας μέσω της εφαρμογής Lovato App για κινητά!

ΔΩΡΟ

image342

Μαζί με τη νέα δεξαμενή GO-GAS θα παραλάβετε εντελώς δωρεάν ένα κάλυμμα για την ρεζέρβα του αυτοκινήτου σας!

ΔΩΡΟ

oring

Επίσης θα παραλάβετε εντελώς δωρεάν ένα καινούργιο o-ring  στεγανοποίησης, για την περίπτωση που θα χρησιμοποιηθεί η παλιά πολυβαλβίδα!

Τιμή
αντικατάσταστης

μόνο της δεξαμενής GO-GAS

από

180€

 

Τιμή
αντικατάσταστης

δεξαμενή GO-GAS & γνήσια πολυβαλβίδα Lovato Gas

από

240€

 

Διαστάσεις

Πιστοποιητικά

Η νέα δεξαμενή GO-GAS διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις που επικυρώνουν την άριστη ποιότητα κατασκευής. Οι συνθήκες έντονου ανταγωνισμού που έχουν διαμορφωθεί, δημιουργούν την ανάγκη για την κατασκευή των δεξαμενών με τις υψηλότερες ποιοτικές απαιτήσεις.

Για τον λόγο αυτό η κατασκευάστρια εταιρία έχει προχωρήσει στην πιστοποίηση όλων των τύπων δεξαμενών από τους διασημότερους οίκους οι οποίοι παρουσιάζονται παρακάτω:

certif_1
certif_2
certif_3
certif_4
certif_5
certif_6
certif_7
certif_8

Ζητήστε προσφορά για την δική σας δεξαμενή!