ΚΙΝΗΤΟ (+30)6989083257
ΣΤΑΘΕΡΟ (+30)210 5813424

Σύστημα Υγραεριοκίνησης LPG OMVL Dream N

To σύστημα διαδοχικού ψεκασμού υγραεριοκίνησης DREAM N της OMVL Westport είναι το τελευταίο σύστημα διαδοχικού ψεκασμού υγραερίου που έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει η OMVL Westport.

Το σύστημα διαδοχικού ψεκασμού υγραεριοκίνησης DREAM N της OMVL Westport μπορεί να τοποθετηθεί σε οχήματα με κινητήρες βενζίνης από 2 έως 8 κυλίνδρους οι οποίοι τροφοδοτούνται από υγραέριο (LPG).

Πιστοποιημένο με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας οι οποίες έχουν θεσπιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και παρέχεται με την δυνατότητα σύνδεσης μέσω OBD για να μπορέσει να καλύψει τους αυστηρούς κανονισμούς αντιρύπανσης EURO 6.

Το σύστημα διαδοχικού ψεκασμού υγραεριοκίνησης DREAM N της OMVL Westport εγχέει το υγραέριο στους κυλίνδρους από την πολλαπλή εισαγωγή στους σωστούς χρόνους και φυσικά στην σωστή σειρά ακολουθώντας την σειρά ψεκασμού του οχήματος.

Η άμεση απόκριση του οχήματος ακόμα και στις ποιο ακραίες συνθήκες οδήγησης εγγυάται λόγω της σταθερότητας στην πίεση του υγραερίου σε συνάρτηση με την άριστη ηλεκτρονική διαχείριση.

Η μετάβαση στην βενζίνη γίνεται οποιαδήποτε στιγμή χωρίς απώλεια ισχύος καθώς η ηλεκτρονική μονάδα του συστήματος διαδοχικού ψεκασμού υγραεριοκίνησης DREAM N της OMVL Westport συνεργάζεται ιδανικά με την μονάδα ECU του οχήματος αφήνοντας τις ρυθμίσεις ανεπηρέαστες.

Μοντέλα

New Generation Full Kit Dream N OBD 4 ΚΥΛ SL +CPR 150 PS
New Generation Full Kit Dream N 2+2 ΚΥΛ SL+CPR 150 PS
New Generation Full Kit Dream N 4 ΚΥΛ GEMINI +CPR 150 PS
New Generation Full Kit Dream N 4 ΚΥΛ GEMINI+LINX 200 PS
New Generation Full Kit Dream N 5 ΚΥΛ SL+PALLADIO 340 PS
New Generation Full Kit Dream N 6 ΚΥΛ SL+PALLADIO 340 PS
New Generation Full Kit Dream N 8 ΚΥΛ SL+PALLADIO 340 PS

OMVL LPG Dream N 64 6Cylinders

OMVL LPG Dream N 64 6Cylinders

OMVL New ECU

OMVL New ECU