Το Μέλλον στα Καύσιμα Είναι η Υγραεριοκίνηση

Μπορεί να σας εκπλήξει ως πληροφορία, αλλά το υγραέριο είχε χρησιμοποιηθεί στο μακρινό παρελθόν σε ορισμένες χώρες ως καύσιμο κινητήρων.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν περισσότερα από 16 εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως με υγραεριοκίνηση, ωστόσο πολύς κόσμος εξακολουθεί να μην έχει επίγνωση του τι ακριβώς είναι το υγραέριο αυτοκινήτου και με ποια οφέλη συνδέεται.

Ο παρών οδηγός θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με τα πλεονεκτήματα του υγραερίου ως εναλλακτική μορφή καυσίμου απέναντι στη βενζίνη και το πετρέλαιο, καθώς και γιατί αξίζει να επωφεληθείτε από τις υπάρχουσες για υγραεριοκίνηση προσφορές στην αγορά.

Το υγραέριο κίνησης είναι ένα φυσικό καύσιμο που αποτελείται από προπάνιο και βουτάνιο. Πέρα από το ότι συνθέτει μία εναλλακτική μορφή καυσίμου για τα αυτοκίνητα, το υγραέριο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι για θέρμανση και μαγειρική.

Όταν χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα, το υγραέριο τροφοδοτεί τη δεξαμενή του οχήματος μέσω ενός σωλήνα ως υγρό, το οποίο κατευθύνεται στον κινητήρα και έπειτα μετατρέπεται σε αέριο προτού γίνει η καύση.

Δε λειτουργεί με τους κινητήρες πετρελαίου, εκτός εάν πραγματοποιηθούν εκτεταμένες αλλαγές σε αυτόν, επομένως είναι πολύ πιο συμβατό ως καύσιμο με τους βενζινοκινητήρες.

Ένας από τους καθοριστικούς λόγους της μετατροπής σε υγραέριο σχετίζεται με το κόστος του καυσίμου και τις εξαιρετικές για υγραεριοκίνηση προσφορές.

Η τιμή ανά λίτρο υγραερίου κινείται περίπου στα μισά επίπεδα σε σχέση με εκείνη για ένα λίτρο βενζίνης ή πετρελαίου.

Το κέντρο που θα αναλάβει τη μετατροπή του οχήματός σας σε υγραεριοκίνηση, πρέπει να είναι εξουσιοδοτημένο και εγκεκριμένο, φέροντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Το υγραέριο κίνησης παράγει οφέλη και για το περιβάλλον. Τα οχήματα με υγραεριοκίνηση εκπέμπουν λιγότερους ρύπους και σωματίδια, την ώρα που ο κινητήρας τους λειτουργεί πιο αθόρυβα μειώνοντας την ηχορύπανση.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν πολλά διαθέσιμα προς αγορά οχήματα που έχουν υποστεί μετατροπή σε υγραεριοκίνηση. Η αγορά μεταχειρισμένων είναι το μέρος όπου θα ανακαλύψετε τις καλύτερες για υγραεριοκίνηση προσφορές.

Η υγραεριοκίνηση προσφέρει πράγματι μία πιο οικολογική και αποδοτική σε σχέση με το κόστος της λύση απέναντι στο συμβατικής καύσης κινητήρα, η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει εκείνους που διανύουν υψηλό αριθμό χιλιομέτρων ετησίως να εξοικονομούν σημαντικά ποσά χρημάτων.

Είναι γεγονός ότι έχουν αναδυθεί διάφορες εναλλακτικές μορφές καυσίμων και κίνησης τα τελευταία χρόνια, με το υγραέριο να κατέχει εξέχουσα θέση ανάμεσα τους.

Εμπιστευτείτε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο υγραεριοκίνησης, όπου η μετατροπή του οχήματός σας θα πραγματοποιηθεί με προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και υψηλά στάνταρ υπηρεσιών από ανθρώπους με τεχνογνωσία και κύρος.

Scroll to Top