Οι Μειωμένες Τιμές της Υγραεριοκίνησης την Φέρνουν στο Προσκήνιο

Αν δεν οδηγείτε ήδη κάποιο κινούμενο με υγραέριο όχημα, τότε να ξέρετε πως χάνετε πολλά πλεονεκτήματα οικονομικής και περιβαλλοντικής φύσης.

Το υγραέριο είναι αυτή τη στιγμή η πιο προσβάσιμη εναλλακτική λύση απέναντι στη βενζίνη και το πετρέλαιο.

Σχεδόν κάθε όχημα μπορεί να επωφεληθεί από τις πολύ δελεαστικές σήμερα για υγραεριοκίνηση τιμές, αντλώντας εύκολα τα ακόλουθα οφέλη.

Η μετάβαση στην υγραεριοκίνηση επιφέρει μειωμένο αντίκτυπο στο περιβάλλον και μεγάλη διαφορά στα έξοδα για τα καύσιμά σας. Το υγραέριο στοιχίζει περίπου το μισό συγκριτικά με τη βενζίνη, οδηγώντας σε ετήσιες εξοικονομήσεις της τάξης του 40%.

Οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνται με δύο συστήματα ανεφοδιασμού καυσίμου μπορούν επίσης να ωφεληθούν μελλοντικά από τα σχέδια χαμηλότερης φορολόγησης οχημάτων που έχουν εγκαταστήσει σύστημα υγραεριοκίνησης.

Τα οχήματα με υγραεριοκίνηση εκπέμπουν μακράν λιγότερες επιβλαβείς ουσίες σε σχέση με τα οχήματα που χρησιμοποιούν πιο παραδοσιακές μορφές καυσίμων, αναδεικνύοντας την σε μία πολύ καθαρή και πράσινη επιλογή.

Επιπλέον, επειδή το όχημά σας διαθέτει διπλό σύστημα ανεφοδιασμού, μπορείτε να εναλλάσσετε την τροφοδοσία σας από βενζίνη σε υγραέριο όποτε το επιθυμείτε.

Συνεπώς, ο κυριότερο όφελος της μετατροπής είναι πρώτον οι πολύ προσιτές τώρα για υγραεριοκίνηση τιμές σε συνδυσμό με τη μείωση στα έξοδα για καύσιμα, γεγονός που άμεσα σας εξασφαλίζει συνολική μείωση έως 40% ανάλογα με τη χρήση του αυτοκινήτου σας.

Το υγραέριο αποτελεί μία καθαρότερης καύσης μορφή καυσίμου που παράγει πολύ λιγότερα σωματίδια και μπορεί έτσι να επιμηκύνει στην πραγματικότητα τη ζωή πολλών κινητήρων.

Επιπρόσθετα, τα οχήματα με υγραεριοκίνηση εκπέμπουν έως και 14% λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα από τα βενζινοκίνητα και τα πετρελαιοκίνητα, καθώς και 50% λιγότερα οξείδια του αζώτου συγκριτικά με τα βενζινοκίνητα.

Αν το όχημά σας αυτή τη στιγμή είναι ασύμφορο λόγω της εκτόξευσης της τιμής των συμβατικών καυσίμων, τότε οι οικονομικές για υγραεριοκίνηση τιμές έρχονται για να σας βάλουν σε δίλημμα.

Το υγραέριο χαρακτηρίζεται από εξαιρετική σχέση κόστους και απόδοσης, οπότε συμφέρει ασύγκριτα.

Παρότι η αρχική επένδυση στην αγορά ενός συστήματος υγραεριοκίνησης μπορεί να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για μερικούς, εάν έχετε την οικονομική ευχέρεια να διαθέσετε ένα ποσό κάτω των χιλίων ευρώ, τότε ακόμη και μέσα σε ένα χρόνο, ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διανύετε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να το αποσβέσετε.

Αν τελικά προχωρήσετε στη μετατροπή του αυτοκινήτου σας σε υγραεριοκίνηση, τότε απλώς βεβαιωθείτε ότι αυτή θα υλοποιηθεί από εγκεκριμένο και εξουσιοδοτημένο κέντρο υγραεριοκίνησης, το οποίο διαθέτει έμπειρους και εκπαιδευμένους τεχνικούς και εγκαταστάτες.

Scroll to Top